Autotechnicus niveau 2

Je hebt ervaring in het repareren en onderhouden van personenauto’s, vaak gaat het om standaard onderhoudsbeurten en eenvoudige reparaties. Je kunt onderdelen (de)monteren, vervangen en afstellen met onder andere uitlees-/ diagnose-apparatuur. Ben je niet het bezit van diploma autotechnicus, maar wil je jouw ervaring laten vastleggen voor een vervolgopleiding of andere doeleinden? Behaal dan je Ervaringscertificaat bij EVC Autotechniek.

Onze procedure Autotechnicus?

Onze EVC-procedure Autotechnicus is o.a. bedoeld voor mensen die hun ervaring willen laten vastleggen, zonder hiervoor een opleiding te volgen. Het is niet van belang waar u die kennis en vaardigheden hebt opgedaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn: op school, op het werk, een hobby of vrijwilligers werk. Uw kennis en vaardigheden kunnen overeenkomen met de kennis en vaardigheden bij een bepaalde kwalificatie (beroepsopleiding). Dit gebruiken wij dan als meetlat. Als het aantoonbaar is dat u belangrijke beroepshandelingen (werkprocessen) kunt uitvoeren dan wordt dat vastgelegd in een Ervaringscertificaat.

Onze procedure neemt gemiddeld 12 weken in beslag, waarvan 8 weken portfolio opbouw (bewijsstukken aanleveren van uw ervaring) en 4 weken praktijktoetsing.

Heeft u interesse? neem dan contact op met 06-41467690 of vul het aanmeldformulier in.