Technisch Specialist Personenauto’s niveau 4

Je hebt ervaring in het repareren en onderhouden van personenauto’s, vaak gaat het om (complexe) onderhoudsbeurten, (complexe) reparaties en het stellen van diagnoses.Je bent gespecialiseerd in het opsporen van de oorzaak van een storing denk hierbij aan het lokaliseren van trillingen, geluiden of slecht functioneren van de motor, aandrijflijn of onderstel. Tevens ben je ervaren in het gebruik van complexe handgereedschappen denk hierbij aan het werken met een scoop, remmentestbank, 4-gasmeter, multimeter en micrometer. De technisch specialist is de schakel tussen werkplaats en receptie. Je kunt onderdelen (de)monteren, vervangen en afstellen met onder andere uitlees-/ diagnose-apparatuur. Ben je niet het bezit van een diploma , maar wil je jouw ervaring laten vastleggen voor een vervolgopleiding of andere doeleinden? Behaal dan je Ervaringscertificaat bij EVC Autotechniek.

Onze procedure Technisch Specialist Personenauto’s?

Onze EVC-procedure Technisch Specialist Personenauto’s is o.a. bedoeld voor mensen die hun ervaring willen laten vastleggen, zonder hiervoor een opleiding te volgen. Het is niet van belang waar u die kennis en vaardigheden hebt opgedaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn: op school, op het werk, een hobby of vrijwilligers werk. Uw kennis en vaardigheden kunnen overeenkomen met de kennis en vaardigheden bij een bepaalde kwalificatie (beroepsopleiding). Dit gebruiken wij dan als meetlat. Als het aantoonbaar is dat u belangrijke beroepshandelingen (werkprocessen) kunt uitvoeren dan wordt dat vastgelegd in een Ervaringscertificaat.

Onze procedure neemt gemiddeld 12 weken in beslag, waarvan 8 weken portfolio opbouw (bewijsstukken aanleveren van uw ervaring) en 4 weken praktijktoetsing.

Heeft u interesse? neem dan contact op met 06-41467690 of vul het aanmeldformulier in.